Maatwerk steigerhouten meubels

Wij van RP Worx houden van blije gezichten. Naast het leveren van meubels en accessoires uit onze webshop werken we ook op maat. Dit doen we omdat we graag aan je wensen voldoen. Er is niets leukers dan een eigen idee of schets te realiseren.

Neem contact met ons op, we geven advies en helpen je graag verder

Nieuw of gebruikt steigerhout?

Nieuw steigerhout is veel lichter in kleur, maar ook sterker dan gebruikt steigerhout. De kleur kan met een behandeling eenvoudig een oud uiterlijk gegeven worden. Zoals de naam het al zegt zijn gebruikte steigerplanken gebruikt. De planken zijn meerdere malen verhuurd, er is overheen gelopen en ze hebben tijden in weer en wind gelegen. Dit zorgt voor de specifieke grijze kleur en de robuuste uitstraling.

Samen met RP Worx heb ik een prachtig afdak en een stoere loungebank laten realiseren in m’n achtertuin. Hierdoor kan ik ’s avonds na een dag hard werken nog even van de laatste zonnestralen genieten. Bij RP Worx denken ze erg goed mee, en dat is erg fijn!

Sebastiaan van Beijsterveldt / Particulier

Waarom RP Worx.nl?

We vinden kwaliteit en uitstraling super belangrijk. RP Worx bestaat uit enthousiaste part-time meubelmakers met passie voor het vak en gerichtheid naar de klant. Elk meubel wordt stuk voor stuk met precisie en gevoel gemaakt. Daarnaast streven naar snelle levertijden.

Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en we zullen je alsnog overtuigen.

INFORMATIE AANVRAGEN


    Steigerhout is tijdloos, robuust en sfeermakend. Geheel volgens uw wensen ontwerpt en realiseert RP Worx graag uw steigerhouten meubelen!